Rezerva-ti vacanta in Seychelles
de la 1490

Vacanta Seychelles | Vacante Seychelles | Sejur Seychelles

Descopera frumusetea insulelor Seychelles intr-o vacanta de vis cu AmazingHolidays

Seychelles este o țară mică în vestul Oceanului Indian, cu o suprafață de 455 kilometri pătrați. Un arhipelag de 115 insule, format din 41 de insule de granit și 74 de atoluri de corali și insule de recif, cu un climat cald pe tot parcursul anului și o varietate incredibilă de floră și faună, este cu adevarat un paradis tropical cunoscut pentru frumusețea sa naturală deosebită, plajele spectaculoase și stațiuni de lux.

Întreaga populație este concentrată în regiunea Insulelor Seychelles, care este formată din trei insule Mahe, Praslin și La Digue. Împreună, aceste insule formează centrul economic, cultural și turistic al țării. Insulele sunt renumite pentru plajele lor pitorești, marcate de nisip alb, apele turcoaz și o aură de izolare.

Seychelles este de asemenea una dintre cele mai solicitate destinații pentru luna de miere.

Vacanta Seychelles - Sejur Seychelles

Lasa-te inspirat de ofertele AmazingHolidays pentru vacante exotice.

Am ales pentru tine cateva propuneri de top pentru o vacanta in Seychelles. 

Nu te regasesti in niciuna din ofertele noaste de vacanta?

Oferta Speciala

Avani Seychelles Barbarons Resort

29.04 - 07.05.2020
de la
1730
1580
pret / persoana
Oferta Speciala

Constance Ephelia

29.04 - 07.05.2020
de la
2040
1860
pret / persoana
Oferta Speciala

Kempinski Seychelles Resort

19.06 - 27.06.2020
de la
2100
1890
pret / persoana
Oferta Speciala

The H Resort Beau Vallon Beach

27.04 - 05.05.2020
de la
2350
2150
pret / persoana

DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda Resort & Spa

19.08 - 27.08.2020
de la
 
1870
pret / persoana

Savoy Seychelles Resort & Spa

19.08 - 27.08.2020
de la
 
2140
pret / persoana

Four Seasons Resort Seychelles

27.11-05.12.2020
de la
 
3465
pret / persoana

Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa

17.09 - 24.09.2020
de la
 
2290
pret / persoana

Top atractii Seychelles pentru o vacanta de vis

Insula Praslin

detalii

Insula Praslin

Situata la nord-est de Mahe este a doua insula ca marime din cele 115 insule din Seychelles. Praslin a fost întotdeauna una dintre insulele mai sălbatice, cu păduri tropicale, rezervații naturale și o mulțime de plaje.

Este, de asemenea, un loc minunat pentru exploratori și aventuri cu trasee și drumeții de tot felul de dificultăți.

Insula La Digue

detalii

Insula La Digue

Insula La Digue este a patra ca mărime si este considerată a fi insula pe care trebuie să o vizitați neaparat când faceți o călătorie în Seychelles.

La Digue este bine cunoscută pentru plajele uimitoare, cu cele mai bune vederi, dintre acestea vom enumera doar cateva: Anse Source d'Argent, Grande Anse , Petite Anse și Anse Cocos.

Anse Source d'Argent este, probabil, una dintre cele mai faimoase plaje din Seychelles, dacă nu din lume. Plaja a fost numită cea mai frumoasă plajă din lume mulți ani datorită apei sale azuri, nisipurilor de aur și a bolovanilor de granit roz care o fac o atracție de top.

Parcul Național Morne Seychellois

detalii

Parcul Național Morne Seychellois

O vizită in Seychelles nu ar fi completă fără o excursie la Parcul Național Morne Seychellois, unde puteți experimenta cu adevărat frumusețea sălbatică a tropicelor.

Parcul național Morne Seychellois este situat pe insula Mahé, cea mai mare insulă din arhipelagul Seychelles. 

Ecosistemele variază de la mangrove, zone de munte și păduri tropicale veșnic verzi, ceea ce înseamnă că zona este bogată și în biodiversitate. Vegetația abundentă si priveliștile panoramice uimitoare de pe vârful muntelui vor face ca vacanta ta sa fie de neuitat.

Parcul Național Marine Sainte Anne

detalii

Parcul Național Marine Sainte Anne

Situat la aproximativ 5 km de capitala Victoria , Parcul Național Marin Sainte Anne este alcătuit din șase insule mici. De la turcoazul uluitor, apa cristalină la biodiversitatea uimitoare, există multe de explorat aici. 

Frumusețea sa izbitoare îl face un loc unic de vizitat și, de asemenea, îl face să se distingă de alte insule din Seychelles. Acest parc marin a fost dezvoltat pentru a proteja și a conserva biodiversitatea și viața sălbatică din Oceanul Indian. Oamenii vin aici pentru snorkeling, excursii cu barca, scufundări și alte activități distractive. 

Beau Vallon

detalii

Beau Vallon

Plaja Beau Vallon este considerată printre cele mai bune locuri pentru luna de miere. Situata la aproximativ 3 km de Victoria, cu o lungime de 1,7 km, este un loc romantic renumit pentru apusurile de soare pitoresti, unde cuplurile vin să experimenteze dragostea naturii si să se bucure de activități de snorkelling și scufundări, având în vedere recifele de corali și apa limpede.

Scuba diving

detalii

Scuba diving

Cu mai mult de 70 de site-uri de scufundări în întreaga întindere și un climat care favorizează scufundări pe tot parcursul anului, sunteți obligat să obțineți cea mai bună aventură de scuba diving din Seychelles. 

Terenul subacvatic format din stânci, peșteri, nave distruse și recife de corali va ofera cel mai bun peisaj pentru o expediție. Există sit-uri de scufundări cu diferite adâncimi, începând de la de 8 m și până la 30 m. 

Cele mai importante puncte de scufundări din Seychelles sunt: One Tree Island, Trois Bancs, Insula de Nord, Napoleon Rock, Brissare Rocks, Fisherman's Cove Reef, L'Ilot

Baie Lazare

detalii

Baie Lazare

Baie Lazare este o plajă de nisip lungă de aproximativ 2 km, împărțită în două, cu câteva pietre de granit chiar în mijloc. 

Puteti alege să vă cazati chiar in spatele plajei, deoarce aici se află un renumit hotel de 5 stele, Kempinski Seychelles Resort.

Anse-Lazio

detalii

Anse-Lazio

Anse Lazio a fost clasată pe locul 6 in topul plajelor din lume. Acesta este un loc turistic renumit, unde oamenii care iubesc snorkelling vin și petrec timp cu țestoasele de mare, care pot fi văzute in apa puțin adâncă a golfului.

Anse Lazio nu este doar pentru cupluri sau iubitori de aventuri, ci este o destinație minunată si pentru familii.

Datorită creșterii popularității sale, plaja atrage acum mulți vizitatori și, prin urmare, este recomandat să o vizitați dimineața devreme sau după-amiaza, târziu, pentru a evita aglomeratia.

Cand sa iti planifici vacanta in Seychelles

Insulele Seychelles se află chiar sub ecuator și, prin urmare, au mici variații ale temperaturii pe tot parcursul anului. Clima este caldă și umedă, cu o temperatură medie de 29°C, dar această căldură nu este aproape niciodată simțită datorită brizei răcoritoare a mării.

Vremea este în principal influențată de două vânturi comerciale opuse. Nord-vest din octombrie până în martie si sud-est din mai până în septembrie.

Seychelles este întotdeauna cald și plăcut, prin urmare, atrage turiști pe tot parcursul anului. 

Iunie - Septembrie este considerat a fi sezonul de vârf datorită călătoriilor pentru luna de miere.

Aprilie, mai, octombrie si noiembrie sunt linistite si cu mai putin vant, deci sunt printre cele mai bune luni pentru un sejur in  Seychelles, in timp ce ianuarie și februarie aduc cea mai mare cantitate de precipitații.

 

 

Cele mai bune locuri de cazare pentru o vacanta in Seychelles

Mahe este una din destinatiile populare pentru luna de miere. Este cea mai mare insulă din Seychelles, fiind si centrul cultural și economic. Cu Aeroportul Internațional Seychelles situat aici, fiecare persoană care călătorește spre Seychelles este obligată să ajungă pe această insulă.

Caracteristica cea mai proeminentă a lui Mahe este reprezentata de munții care au vedere la golfuri și acoperă întregul centru, mergând de la nord la sud și împărțind insula în est și vest.

Fiind casa a atat de multe statiuni de cinci stele si hoteluri de prestigiu, luxul nu este greu de gasit in Seychelles.

Iată câteva recomandari de cazare pentru luna de miere in Mahe: Banyan Tree Spa, Four Seasons Resort Seychelles, Kempinski Seychelles Resort, Savoy Seychelles Resort & Spa, The H Resort Beau Vallon Beach, Constance Ephelia si Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa.

Praslin este fantastic pentru iubitorii de natură care doresc să viziteze situl UNESCO: Parcul Național Praslin. Praslin are plaje fantastice, Anse Lazio fiind una dintre cele mai renumite din lume.

Iată câteva recomandari de cazare pentru o vacanta de lux in Praslin: Raffles Seychelles si Constance Lemuria.

La Digue este excelent pentru cei care doresc să se relaxeze in Seychelles . Dacă nu vă deranjează să împărțiți o plajă cu mai multe persoane și doriți să explorați insula pe bicicletă sau la picior, atunci La Digue este pentru dumneavoastra. 

Este, de asemenea, minunat pentru petreceri locale, pentru a iti face noi prieteni și pentru a interacționa cu oameni din întreaga lume. La Digue este paradisul unui hippie.

Pentru cazare mentionam "Le Domaine de L'Orangeraie" care oferă o serie de facilităţi pentru un sejur relaxant.

Am nevoie de viză?

Cetăţenii români nu au nevoie de viză pentru a intra pe teritoriul Insulelor Seychelles pentru o perioadă de 90 de zile.

Perioada recomandata

Cel mai bun moment pentru a vizita Seychelles este între aprilie și noiembrie.

Alte Recomandari

Pentru mai multe recomandari, vizitati site-ul Ministerul Afacerilor Externe.

Fus Orar

(GMT+4)