Vacanta Seychelles - Seychelles Luxury

8 zile de vis in Seychelles

 
Transport
Perioada 27.11.2020 - 05.12.2020
Tripadvisor Score: 4.5
de la
 
3465
persoana / 7 nopti

✓ 7 nopti cazare la Four Seasons Resort Seychelles*****

✓ Regim masa: Mic Dejun

✓ Zbor Qatar Airways cu toate taxele

✓ Bagaj de cala 30 kg

✓ Transfer Aeroport/Hotel/Aeroport

✓ Asigurare medicala si storno

 La cerere se poate oferta orice alta perioada/hotel.

Zbor Qatar Airways 

  12:20 (OTP) -> 17:55 (DOH) - 02:40 (DOH) -> 09:10 (SEZ) (escala 8h/44m)

  18:10 (SEZ) -> 22:40 (DOH) - 07:15 (DOH) -> 11:20 (OTP) (escala 8h/36m)

Four Seasons Resort Seychelles este situat la mai puțin de 5 metri de plajă, în satul Petite Anse din districtul Baie Lazare. Acesta are centru spa, centru de fitness, piscină și un pavilion pentru sporturi acvatice.

Toate vilele au aer condiționat, patio și piscină privată. De asemenea, vilele sunt echipate cu TV prin satelit, minibar şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea. Baia include duș, articole de toaletă gratuite, halate de baie și papuci.

Restaurantul Kannel oferă preparate din bucătăria internațională pentru prânz și mâncăruri din bucătăria asiatică și creolă pentru cină. Restaurantul Zez servește un mic dejun internațional cu specialități zilnice și opțiuni a la carte, precum și un meniu mediteranean modem pentru cină. În timpul zilei, barul Kannel oferă gustări ușoare, băuturi din fructe și cocktailuri, iar la Zez Lounge se pot savura vinuri și cocktailuri alături de sushi proaspăt și sashimi.

Pentru distracţia copiilor, complexul oferă un program gratuit de divertisment. Sunt disponibile activități, cum ar fi snorkelling, windsurfing și pescuit, iar proprietatea poate ajuta cu organizarea de excursii cu elicopterul.

Oaspeții pot beneficia de WiFi și de un centru de afaceri, cu acces la calculator. Aeroportul internaţional Seychelles se află la 23 de minute cu maşina de complex.

✓ piscină  

✓ transfer de la și/sau la aeroport 

 piscină în aer liber 

 spa și centru de wellness 

 centru de fitness excepţional  

 bar 

 mic dejun superb  

 acces imediat la plajă

Solicita Oferta!