Vacanta Tulum - Vacanta Mexic

8 zile la plaja in Tulum

 
Transport
Perioada 06.12 - 13.12.2020
Tripadvisor Score: 5.0
de la
 
1590
persoana / 7 nopti

✓ 7 nopti cazare la Dreams Tulum Resort & Spa*****

✓ Regim masa: All Inclusive

✓ Zbor Air France cu toate taxele

✓ Bagaj de cala 23 kg

✓ Transfer Aeroport/Hotel/Aeroport

✓ Asigurare medicala si storno

 La cerere se poate oferta orice alta perioada/hotel.

Zbor Air France

  06:05 (OTP) -> 08:30 (CDG) - 13:10 (CDG) -> 18:25 (CUN) (escala 4h/44m)

  20:40 (CUN) -> 12:15 (CDG) - 19:00 (CDG) -> 22:50 (OTP) (escala 6h/44m)

Dreams Tulum Resort & Spa se află în mijlocul grădinilor tropicale şi a junglei, la doar câteva minute de ruinele mayaşe antice şi de oraşul boem şi modern Tulum. Complexul Dreams Tulum a primit distincţia AAA Four Diamond. 
Toate beneficiile Unlimited-Luxury® sunt incluse. Magnifica arhitectură colonială mexicană de la Dreams Tulum se îmbină armonios cu designul contemporan de lux. Toate camerele au terasă privată mobilată sau balcon. 

De asemenea, acestea au baie de marmură, minibar reaprovizionat zilnic și room service nonstop. Dreams Tulum oferă şi unităţi numai pentru adulți și suite cu acces direct la piscină. În plus, există un parc acvatic pentru copii, lângă Explorer’s Club. Piscinele sunt încălzite din decembrie până în martie, în funcție de condițiile meteorologice. 


Complexul Dreams Tulum este situat pe o plajă de 3,2 km cu nisip alb, cu facilităţi pentru întreaga familie, inclusiv un magazin cu articole pentru sporturi nautice şi scufundări, un club de golf, Riviera Maya, cu green fee din partea casei, un club pentru copii, Explorer’s Club, și unul pentru adolescenţi, Core Zone. Dreams Spa by Pevonia® oferă căsuţe liniștite în junglă și pe plajă, un Spa Pantry pentru oaspeții care doresc să-şi creeze propriile produse spa și un temazcal pentru o experiență spa tradițională mayaşă. La Dreams Tulum Resort & Spa, oaspeţii se pot bucura de o vacanţă de vis, cu preparate culinare autentice și gourmet, diverse băuturi fără limită de consum și divertisment seara.

 piscină în aer liber 

 spa și centru de wellness 

 centru de fitness excepţional 

✓ restaurant

 bar 

 mic dejun superb  

 acces imediat la plajă

vacanta mexic - vacanta tulum

Vacante exotice

Solicita Oferta!