Vacanta Republica Dominicana

8 zile la plaja Punta Cana

 
Transport
Perioada 02.04 - 09.04.2020
Tripadvisor Score: 4.5
Oferta speciala
de la
1680
1490
persoana / 7 nopti

✓ 7 nopti cazare la Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa*****

✓ Regim masa: All Inclusive

✓ Zbor Air France cu toate taxele

✓ Bagaj de cala 23 kg

✓ Transfer Aeroport/Hotel/Aeroport

✓ Asigurare medicala si storno

 La cerere se poate oferta orice alta perioada/hotel.

Zbor Air France

  06:05 (OTP) -> 08:30 (CDG) - 11:10 (CDG) -> 15:25 (PUJ) (escala 2h/39m)

  21:05 (PUJ) -> 10:30 (CDG) - 12:55 (CDG) -> 16:50 (OTP) (escala 2h/26m)

Situat chiar pe plajă şi înconjurat de un cadru tropical luxuriant, acest complex spa excepțional oferă nenumărate activități recreative şi divertisment nonstop. Complexul este ideal pentru cupluri şi prieteni.

Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa pune la dispoziție numeroase piscine cu bar, 13 restaurante gourmet şi o varietate de facilități sportive, printre care baschet, volei şi tenis. La centrul spa cu servicii complete sunt disponibile diverse tratamente, precum masaje. În fiecare seară se organizează programe de divertisment live.

Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la proprietățile partenere ale complexului, aflate în apropiere, unde există cluburi pentru copii şi adolescenți, un cazinou şi un club de noapte. De asemenea, serviciul de concierge experimentat poate organiza o varietate de activități şi evenimente pentru oaspeții de toate vârstele.

Datorită serviciului de închirieri auto oferit de Punta Cana Resort and Spa Grand Palladium, oaspeții vor putea explora cu ușurință zona înconjurătoare, inclusiv localurile de noapte animate din orașele Mangú sau Pachá. De asemenea, oaspeții pot face scufundări pentru a explora recifele de corali din apropiere sau pot înota cu delfinii la parcul acvatic Manati. Proprietatea oferă şi un serviciu de închirieri biciclete, la un cost suplimentar.

✓ piscină  

 piscină în aer liber 

 spa și centru de wellness 

 centru de fitness excepţional 

✓ restaurant 

 bar 

 acces imediat la plajă

Solicita Oferta!